Pooler
Vi säljer och installerar pooler från San Juan Pool. San Juan glasfiberpooler är för dig som söker en pool med mycket hög kvalité. San Juan startade med sin pooltillverkning redan 1958 och sedan starten har det tillverkats över 100 000 Glasfiberpooler och San Juan är därmed världens ledande tillverkare av Glasfiberpooler. Det har man blivit för att man aldrig har gjort avkall på kvalitén.
En San Juan Glasfiberpool är betydligt snabbare att montera än en gummidukspool (liner). Enbart Gelcoaten, ytskiktet, är tjockare på San Juan poolen än linern på en gummiduk, och sedan tillkommer glasfibern som är upp till 22 mm tjock i botten och 14 mm tjock på sidoväggarna. San Juans pooler behöver därför inte isoleras eftersom det är genuin glasfiber, ett material som inte leder värme eller kyla vilket betyder för dig att du får lägre energikostnader.
Det finns hela 70 olika modeller och storlekar att välja på och det är därmed Europas största modellprogram. 
Totalkostnaden för en San Juan Glasfiberpool blir mycket lägre jämfört med en gummidukspool sett över hela poolens livslängd eftersom du slipper kostnaden och besväret med bytet av duk. San Juan lämnar också 25 års fabriksgaranti på hela poolen.
San Juan glasfiberpooler är 17 gånger starkare till sin konstruktion jämfört med en betongpool. Unna dig inte mindre än det bästa när du bygger din drömträdgård för dig och din familj.
Poolerna har inbyggd trappa med inbyggd sittyta och olika djup. En pool från San Juan installeras snabbt och enkelt året runt.
 


Glasfiberpool från San Juan.